Dr. Els Debeuckelaere

Dr. Els Debeuckelaere

Dokter Debeuckelaere werkt al ruim 20 jaar als zelfstandig huisarts, en volgt nog steeds bijkomend opleidingen. Na jaren solo-praktijk is het tijd om ervaringen te delen en uit te wisselen met een collega-huisarts, en zo een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Dr. Ine Huygelier

Vanaf 1/10/2023 werkt Dr. Ine Huygelier als HAIO in de praktijk. Ze studeerde in 2023 af aan de universiteit van Gent en koos nadien voor huisartsgeneeskunde. Ze zal zich gedurende anderhalf jaar in de praktijk vestigen. 


Wat is een HAIO (huisarts in opleiding)?

De HAIO is afgestudeerd aan de universiteit en is als arts gediplomeerd. Zij/hij doorloopt de laatste 3 jaar van zijn specialisatie als huisarts. U kan dus ook bij haar/hem op consultatie gaan of een huisbezoek aanvragen. 

Alles wat de HAIO doet, bespreekt hij/zij dagelijks met de vaste arts van de praktijk. Wekelijks is er bespreking van problemen en leermomenten met de praktijkopleider.

Aan de hand van uw dossier blijft uw huisarts goed op de hoogte van alles wat er voor uw gezondheid gebeurt. Wanneer u dit wenst, kan u altijd bij uw vertrouwde huisarts terecht. Voel u volkomen vrij om dit te vragen.