Raadplegingen


Gelieve de reden van consultatie te willen vermelden aub!


Dr. Debeuckelaere

Maandag8u30-10u3017u30-19u
Dinsdag8u30-10u3017u30-19u
Woensdag8u30-10u30-
Donderdag8u30-10u3017u30-19u
Vrijdag8u30-10u3017u30-19u
Zaterdag8u30-10u

-


Om wachttijden zo veel mogelijk te beperken, werken wij uitsluitend op afspraak.

Wanneer u een afspraak wenst voor twee personen, gelieve dan ook 2 afspraken te boeken.

Indien het niet mogelijk is om via de online agenda een afspraak te maken,  dan kunt u telefonisch contact opnemen voor een afspraak. 

Indien alle afspraken volzet zijn, en u heeft dringend een raadpleging nodig, aarzel niet om telefonisch contact te nemen (056 77 84 77).

Gelieve tijdig telefonisch te verwittigen indien u niet of niet op tijd op uw afspraak kunt zijn.


Huisbezoeken

Wanneer u niet in staat bent om naar de praktijk te komen, kunt u telefonisch een huisbezoek aanvragen, het liefst voor 10u30. Dit op het nummer 056 77 84 77.


Tips bij praktijkdrukte

U heeft ongetwijfeld de laatste tijd veel in de media gehoord dat de huisartsen het erg druk hebben.  Dat wil echter niet zeggen dat wij u niet verder kunnen helpen of dat u uw zorg moet uitstellen. Integendeel, het vraagt gewoon om iets meer planning zodat iedereen tijdig de gepaste hulp kan krijgen. Ook u kan ons helpen om deze planning vlot te laten verlopen. Daarom delen we graag onderstaande tips met u. Samen kunnen we ervoor zorgen dat we onze zorg zo goed mogelijk kunnen blijven garanderen!

 • Heb je een afspraak nodig, wacht dan niet te lang om deze vast te leggen.
 • Zie je online geen afspraken beschikbaar staan?  Bel dan naar de praktijk.  Doorgaans hebben we elke dag nog afspraken ter beschikking die niet online staan, specifiek voor mensen met dringende problemen.
 • Geef aan of het een dringende  afspraak is of niet.
 • Geraak je ‘s ochtends niet meteen telefonisch binnen in de praktijk?  Heb geduld, waarschijnlijk zijn de telefoonlijnen overbezet.  Probeer het over een vijftal minuten nog eens.
 • Ga voor elke consultatie na of je nog voorschriften voor je vaste medicatie nodig hebt en bespreek dit tijdens je afspraak.
 • Hou je telefoongesprek met je arts zo kort mogelijk.  Heb je meer tijd nodig, maak dan een afspraak.

Bij geplande controles

 • Als je op een geplande controle moet komen, boek dan liefst één of twee weken op voorhand je afspraak in.
 • Geplande controles plan je bij voorkeur niet op maandagen, brugdagen of na een verlengd weekend. Zo kunnen mensen die in het weekend ziek worden vlot terecht.
 • Plan routine afspraken bij voorkeur buiten de vakantie periodes.  Vaak nemen huisartsen dan zelf ook verlof en is het dus drukker voor de overgebleven artsen.

Wist je dat…?

 • Ouders van schoolgaande kinderen over attesten beschikken om een kortdurende afwezigheid van school zelf te rechtvaardigen.
 • Werknemers van bedrijven met meer dan 50 werknemers vanaf nu drie maal per jaar één dag kunnen thuisblijven omwille van ziekte, zonder hiervoor een doktersbriefje te moeten binnenbrengen.
 • Je op www.zinloosattest.be meer info kan vinden over courante attesten die eigenlijk niet gerechtvaardigd zijn.  Zo help je ons om de administratieve overlast te verminderen.


Betaling

Betalen kan cash of via Payconiq. Wij beschikken niet over bancontact.